Bedrijfspand reinigen


Uw bedrijfspand milieuvriendelijk reinigen

Met regelmaat uw bedrijfspand reinigen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw bedrijfspand. Bij Mister Gevel bent u dan aan het juiste adres. Wij verzorgen voor diverse organisaties het onderhoud en de reiniging van bedrijfspanden. Ook uw kantoor of bedrijfspand kunnen wij weer een frisse en strakke uitstraling geven. Bij Mister Gevel doen we dit op een milieuvriendelijke en professionele wijze. Zowel voor een eenmalige klus, als voor een langdurige relatie, Mister Gevel staat voor u klaar. Wij vertellen u graag alles over de werkwijze die wij hanteren.

Bij Mister Gevel hechten wij veel waarde aan het milieu en dit uit zich in onze werkwijze bij het reinigen van uw bedrijfspand. De reinigingsproducten die wij gebruiken zijn natuurlijk en bevatten geen chemicaliën of andere schadelijke stoffen. Op die manier kunnen wij ook garanderen dat er wordt gereinigd zonder beschadigingen. Heeft u uw bedrijfspand bijvoorbeeld in een monumentaal pand zitten? Dan is dit van groot belang. De eisen van het onderhoud van uw bedrijfspand liggen immers een stuk hoger.

Bedrijfspand laten reinigen door Mister Gevel

Als u uw bedrijfspand laat reinigen dan weet u zeker dat dit op een milieuvriendelijke wijze gebeurt. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar geniet u ook van een fris en strak bedrijfspand. Bij Mister Gevel zijn wij zo transparant mogelijk. Wij bieden dan ook een gratis proef aan bij uw woning of pand. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van onze dienstverlening.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van Mister Gevel? Neem dan contact op met ons. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden bij u. Natuurlijk is dit altijd mogelijk in combinatie met een gratis proef/demo. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar 0626662224 of te mailen naar info@mistergevel.nl.

Proefdemonstratie aanvragen

Mister Gevel