Dakgoot reinigen


Dak of dakgoot reinigen op milieuvriendelijke wijze

Het reinigen van uw dakgoot is een klus, die veel ellende kan voorkomen. Denk hierbij aan verstoppingen waardoor er veel wateroverlast ontstaat. Dit kan weer leiden tot lekkages, schimmel en houtrot. De dakgoot reinigen is dan ook een klus, die je het beste met regelmaat kan laten uitvoeren. Mister Gevel kan deze klus op professionele wijze voor u uitvoeren, waarbij wij rekening houden met het milieu. Zo weet u zeker dat het schoonmaken van uw dakgoot goed gebeurt. Wij vertellen u graag alles over deze dienst van Mister Gevel.

Bij Mister Gevel hechten wij veel waarde aan het milieu en dit uit zich in onze werkwijze bij het reinigen van uw dak of dakgoot. De reinigingsproducten die wij gebruiken zijn natuurlijk en bevatten geen chemicaliën of andere schadelijke stoffen. Op die manier kunnen wij ook garanderen dat er wordt gereinigd zonder beschadigingen. Heeft u uw dak bijvoorbeeld op een monumentaal pand zitten? Dan is dit van groot belang. De eisen van het onderhoud van uw dakgoot liggen immers een stuk hoger.

Dak of dakgoot laten reinigen door Mister Gevel

Als u uw dak of dakgoot laat reinigen dan weet u zeker dat dit op een milieuvriendelijke wijze gebeurt. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar geniet u ook van een fris en strak dak. Bij Mister Gevel zijn wij zo transparant mogelijk. Wij bieden dan ook een gratis proef aan bij uw woning of pand. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van onze dienstverlening.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van Mister Gevel? Neem dan contact op met ons. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden bij u. Natuurlijk is dit altijd mogelijk in combinatie met een gratis proef/demo. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar 0626662224 of te mailen naar info@mistergevel.nl.

Proefdemonstratie aanvragen

Mister Gevel