Graffiti reinigen


Uw gevel reinigen van graffiti

Graffiti reinigen van uw gevel is iets waar u als pandeigenaar meestal niet op zit te wachten, maar soms toch nodig is. De gevel van uw woning of kantoorpand is verknoeid door graffiti. U wilt dit dan natuurlijk snel weer verwijderd hebben. Bij Mister Gevel bent u dan aan het juiste adres. Wij maken gebruik van diverse technieken, afhankelijk van het materiaal van uw pand, om uw pand weer te laten stralen. Op die manier kunnen wij snel graffiti verwijderen van uw gevel. Wij werken door heel Nederland en kunnen ook bij u snel ter plekke zijn.

Graffiti reinigen van uw gevel kan op verschillende manier. Dit is afhankelijk van het materiaal van de gevel en hoe hardnekkig de graffiti is. Zo is het mogelijk om door middel van hogedruk reiniging de gevel weer schoon te krijgen, maar ook door middel van stoom reiniging.

Bij graffiti verwijderen met behulp van stomen wordt er water gebruikt dat wordt verwarmd voorbij het kookpunt. Door de hete stoom wordt de gevel gereinigd van graffiti. Deze optie is milieuvriendelijk en het goedkoopst. Het nadeel is echter dat het niet altijd alle graffiti oplost. Hierdoor kan er nog verf op de gevel blijven zitten. Wees er daarom ook snel bij op het moment dat u ongewenst graffiti aantreft op uw pand, zodat dit zo gemakkelijk mogelijk verwijderd kan worden.

Bedrijfspand laten reinigen door Mister Gevel

Als u uw bedrijfspand laat reinigen dan weet u zeker dat dit op een milieuvriendelijke wijze gebeurt. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar geniet u ook van een fris en strak bedrijfspand. Bij Mister Gevel zijn wij zo transparant mogelijk. Wij bieden dan ook een gratis proef aan bij uw woning of pand. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van onze dienstverlening.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van Mister Gevel? Neem dan contact op met ons. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden bij u. Natuurlijk is dit altijd mogelijk in combinatie met een gratis proef/demo. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar 0626662224 of te mailen naar info@mistergevel.nl.

Proefdemonstratie aanvragen

Mister Gevel