Hogedruk reinigen


Wanneer wordt hogedruk reiniging gebruikt

Hogedruk reiniging kan onder verschillende omstandigheden gebruikt worden, afhankelijk van het onderhoud dat nodig is. In de meeste gevallen zal het gaan om het verwijderen van groene aanslag, verwering of andere vervuiling van uw pand. Ook voor bijvoorbeeld reiniging van uw dak kan hogedruk reiniging een ideale uitkomst zijn. Naast deze reiniging van uw pand, kan hogedruk reiniging ook van pas komen bij het reinigen van de omgeving. Denk aan terrassen, buitentrappen of de entree van uw pand of woning.

Met hogedruk reiniging van Mister Gevel straalt uw pand weer zoals u dat gewend bent. Deze manier van reiniging is zeer milieuvriendelijk en zorgt niet voor beschadigingen. Door de mogelijkheden van reinigen met een hogedrukreiniger komt uw pand weer in de meest optimale conditie zonder beschadigingen. Wij vertellen u graag wanneer hogedruk reiniging gebruikt wordt en hoe dit in de praktijk werkt.

Hogedruk reiniging in de praktijk

Als u kiest voor hogedruk reiniging van Mister Gevel zal het oppervlakte dat gereinigd dient te worden met een hogedrukreiniger worden schoongemaakt. Afhankelijk van het oppervlakte en de aanslag die aanwezig is wordt gekozen voor een bepaalde waterdruk en temperatuur. Bij bijvoorbeeld zwakke voegen stellen wij de druk lager in om te voorkomen dat deze worden aangetast. Op die manier wordt uw zwembad optimaal gereinigd. Uw zwembad reinigen met een hogedrukreiniger is dus een ideale methode als u milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan en uw zwembad in optimale conditie wil houden.

Bedrijfspand laten reinigen door Mister Gevel

Als u uw bedrijfspand laat reinigen dan weet u zeker dat dit op een milieuvriendelijke wijze gebeurt. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar geniet u ook van een fris en strak bedrijfspand. Bij Mister Gevel zijn wij zo transparant mogelijk. Wij bieden dan ook een gratis proef aan bij uw woning of pand. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van onze dienstverlening.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van Mister Gevel? Neem dan contact op met ons. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden bij u. Natuurlijk is dit altijd mogelijk in combinatie met een gratis proef/demo. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar 0626662224 of te mailen naar info@mistergevel.nl.

Proefdemonstratie aanvragen

Mister Gevel