Stoomreinigen


Stoomreiniging, hoe werkt dat?

Stoomreiniging van uw gevel is een relatief goedkope en effectieve manier om de gevel van uw woning of kantoorpand schoon te maken. Immers, wanneer de gevel van uw huis of een kantoorgebouw bevuild, beschimmeld of bevochtigd is kan de gevel zijn beschermfunctie verliezen. Door middel van stoomreiniging kunt u op een veilige en milieuvriendelijke methode de beschermfunctie van uw gevel waarborgen. Zo is uw pand beschermt voor invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan vocht, wind en kou. Wij geven u graag stoomreiniging advies op maat, zodat er een optimaal resultaat wordt behaald.

Als uw kantoorpand of woning met stoomreiniging wordt schoongemaakt gaat dit met behulp van een stoomgenerator. De stoom die wordt gecreëerd wordt met een hoge druk onder een temperatuur tussen 130 en 150˚C gespoten op de gevel. Het water waarmee de gevel gereinigd is, wordt opgevangen en afgelost op een speciaal daarvoor bestemde plaats. Het is volkomen veilig voor de gevel, omdat er geen schoonmaakmiddelen aan het water worden toegevoegd. Door de hete temperatuur wordt het vuil op de muur zachter en laat het gemakkelijk los. Stoomreiniging is een zachte methode en kan daarom op meerdere ondergronden worden toegepast.

Bij Mister Gevel hechten wij veel waarde aan het milieu en dit uit zich in onze werkwijze bij het reinigen van uw bedrijfspand. De reinigingsproducten die wij gebruiken zijn natuurlijk en bevatten geen chemicaliën of andere schadelijke stoffen. Op die manier kunnen wij ook garanderen dat er wordt gereinigd zonder beschadigingen. Heeft u uw bedrijfspand bijvoorbeeld in een monumentaal pand zitten? Dan is dit van groot belang. De eisen van het onderhoud van uw bedrijfspand liggen immers een stuk hoger.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van Mister Gevel? Neem dan contact op met ons. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden bij u. Natuurlijk is dit altijd mogelijk in combinatie met een gratis proef/demo. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar 0626662224 of te mailen naar info@mistergevel.nl.

Proefdemonstratie aanvragen

Mister Gevel