Terras reinigen


Lagedruk bij terrasreiniging

Lagedruk reiniging is een ideale reinigingsmethode bij een gevoelige ondergrond. Waar hogedruk reiniging een meer bekende methode van reiniging is, is lagedruk dit in mindere mate. Voor bepaalde oppervlakte, zoals bijvoorbeeld houten terrassen, is hogedruk reiniging een absolute no-go. Lagedruk reiniging is dan een perfecte oplossing. In de basis wordt uw terras gereinigd met heet water. Bij Mister Gevel leggen we u graag alles uit over de mogelijkheden van lagedruk reiniging.

Met lagedruk reiniging van Mister Gevel straalt uw terras weer zoals u dat gewend bent. Deze manier van reiniging is zeer milieuvriendelijk en zorgt niet voor beschadigingen. Door de mogelijkheden van reinigen met een lagedrukreiniger komt uw terras weer in de meest optimale conditie zonder beschadigingen. Wij vertellen u graag wanneer lagedruk reiniging gebruikt wordt en hoe dit in de praktijk werkt.

Hoe werkt lagedruk reiniging in de praktijk

Bij lagedruk reiniging wordt uw terras gereinigd met een combinatie van natuurlijk schoonmaakproduct, heet water en lage druk. Dit proces begint met een voorbehandeling van het oppervlakte. Vervolgens wordt de lagedruk reiniger ingezet met verneveld heet water. Op die manier komt het vuil gemakkelijk los. Door uw terras te reinigen met heet water blijft uw ondergrond in optimale conditie. Dit is dan ook een ideale methode als uw oppervlakte bijvoorbeeld een beschermende coatinglaag heeft. De ondergrond zal dan niet beschadigd worden of gevoeliger worden voor vuil en vocht.

Bedrijfspand laten reinigen door Mister Gevel

Als u uw bedrijfspand laat reinigen dan weet u zeker dat dit op een milieuvriendelijke wijze gebeurt. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar geniet u ook van een fris en strak bedrijfspand. Bij Mister Gevel zijn wij zo transparant mogelijk. Wij bieden dan ook een gratis proef aan bij uw woning of pand. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van onze dienstverlening.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van Mister Gevel? Neem dan contact op met ons. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden bij u. Natuurlijk is dit altijd mogelijk in combinatie met een gratis proef/demo. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar 0626662224 of te mailen naar info@mistergevel.nl.

Proefdemonstratie aanvragen

Mister Gevel